Skip to content

Over ons

by Marian on February 2nd, 2011

De familie Sanders heeft inmiddels al 25 jaar ervaring met het houden,fokken en showen van Schotse Terriƫrs en zoals het echte liefhebbers betaamd staan plezier,aandacht en goede verzorging centraal in het leven van onze huisdieren. De Schotten groeien op in huiselijke kring en ongeveer elk jaar verwelkomen wij een nestje pups. Passie en enthousiasme garanderen dat we elk nestje de optimale aandacht kunnen geven, waarbij ons streven uitgaat voor een telg met zwarte vacht .

Wij vinden het belangrijk dat onze huisdieren zich thuis voelen en in het pittoreske dorpje Reusel (N-B), nabij de Belgische grens, is het goed toeven met alle loop en speel ruimte, zowel binnen als buiten, die een hond zich wensen kan. Daarnaast maken we regelmatig uitstapjes naar zee waar we met de honden lekker ravotten op het strand, lange wandelingen maken of gewoon relaxen in het vakantiehuisje.

Bijkomend is Marian, de vrouw des huizes, een gediplomeerd en zeer ervaren hondentrimster en beschikken wij over een trimsalon aan huis. Met onze Schotten wordt regelmatig geshowd waarbij zij zelf de honden showklaar maakt, met succes want over de jaren zijn op deze wijze al vele prijzen en kampioenschappen in de wacht gesleept. Tevens komen nieuwe baasjes vaak nog jaren terug om de nazaten bij haar te laten knippen.

Hebt u belangstelling gekregen of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via de mail of bereid, op schappelijke tijden, u per telefoon te woord te staan.

Wij horen graag van u!

From → Blog

Comments are closed.